Hej allihopa, idag tänkte jag visa vad jag beställde för kläder ifrån Zalando. Jag spenderade ca 3 timmar på Zalando innan jag bestämde mig för vad jag skulle köpa. Jag köpte tre plagg som jag tyckte var jätte snygga. Alla kläderna jag köpte har jag provat, så jag kommer ge er en recension på kläderna. Jag köpte alla kläderna i storleken small, så ni vet. Två av plaggen var från Versace och det tredje var från Pierre Balmain just för att dom kläderna håller länge och är riktigt snygga.

Det första jag köpte var en kappa från Versace som jag tyckte var jätte fin. Den passade mig bra och var riktigt skön att ha på sig. Jag rekommenderar verkligen denna kappa, den kanske är lite dyr men lugnt värd pengarna. Den kan verkligen man gå runt med på stan under hösten och göra alla andra tjejer avundsjuka.

Pris: 9 195 kr

 

 

 

 

 

Det andra jag köpte var en Versace klänning som jag tyckte var jätte söt. Har velat ha den jätte länge men tyckte den inte var värd pengarna. Den var riktigt skön, men den var lite stor så jag rekommenderar att köpa den en storlek mindre än vad du vanligtvis brukar göra. Den passar perfekt när man är på någon middag ute med tjejerna. Jag skulle rekommendera ett par mörkgröna högklackade skor med den här klänningen.

Pris: 4 595 kr

Den sista jag köpte var ett par jeans från Pierre Balmain just för att dom passade så bra till Versace kappan jag köpte. Pierre Balmain byxorna var dom skönaste jeansen jag någonsin haft, jag skulle definitivt rekommendera dom byxorna.

Pris: 4 095 kr

Det var allt för denna haul. Kommentera gärna ifall ni gillar mina hauls, i så fall gör jag flera i framtiden. Jag gör gärna fler hauls, för den är jätte kul att shoppa:) Speciellt när man handlar märken som Versace;)