Jag älskar Kicks. Köper nästan alla skönhetsprodukter där! Jag tycker det är riktigt tråkigt att leta överallt efter smink och parfym som passar min smak men hos kicks hittar jag alltid det jag letar efter. Kicks erbjuder varumärken som Clinique,Boss,Armani,Bare minerals, Ralph Lauren och väldigt många fler. Missa inte deras nysatsning bestsellers vilket innebär att där är sänkt pris 20 % på över hundra av deras mest sålda varor.

Butiken Kicks har verkligen vuxit med åren. Förut gick jag alltid förbi affären när jag var i ett köpcenter, idag kan jag inte missa de då jag ibland åker till köpcenter endast för Kicks butiken. Älskar deras märke Clinique som är väldigt skonsam för huden och täcker otroligt bra!

Jag som bor mitt i en håla utan några vidare intressanta butiker så är det toppen att Kicks även finns på nätet. Tummen upp !

Tips på bra torrschampo. Ett pulver som man har i håret när håret är fettigt och man inte hinner/orka duscha håret. Det ser ut som mjöl. Har för övrigt hört att mjöl funkar likadant, någon som testat mjöl som torrschampo? Så om man har lite fettigt hår så kan man använda torrschampo istället och få ett ny duschat resultat. Det funkar verkligen och är en produkt som typ alla borde ha!

Håller håret rent och fint utan att tynga ner det, och ett stort plus för att det luktar kokos och sommar! Finns på Kicks mm. Kostar som ett vanligt hårspray ungefär.