Vilken hudton har du? Varm eller kall?

Det kanske inte är det lättaste att veta, men ett litet tips är att titta på ådrorna i armen; är ådrorna blåa/blålila så har du en kall hudton, är ådrorna gröna har du en varm hudton. Smart va? Jag har en kall hudton, men jag försöker fejka mig till en varmare ton eftersom jag tycker det passar bättre till min hårfärg.. Men hudtoner handlar inte om ens hud är brun eller blek, en kall hudton ser oftast lite rosa ut

Det finns tricks och knep när det kommer till i vilka färger man ska klä sig i beroende på vilken hudton man har, men jag tycker man ska ha på sig det man trivs bäst i helt enkelt.

Tråkigt om man ska följa någon ”mall” lixom. Det gör knappast jag, jag gillar guld smycken (även om det passar folk med varm hudton mer) och jag använder inte en rosa foundation eftersom jag tycker jag ser ut som en gris i det. Jag använder en foundation som går åt det gråare/ gulare hållet för jag tycker jag är för rosa i huden annars.

Jag tycker sånt här är spännande och jag har funderar på sista tiden på om jag ska ta någon sminkkurs, det vore så himla roligt. Men sen måste man ha tid för det också, för dom är inte gratis dom där kurserna. Men ska kolla runt lite på google om jag hittar någon rolig, kanske blir till hösten en kurs!