Med det här inlägget vill jag inte säga att man måste vara smal som en sticka för att betyda något. Absolut inte, jag har bara fått frågan hur jag kan ha så fasta lår, mage och rumpa och svarar på detta i dethär inlägget. Enjoy it ;)

Du tränar och tränar, äter nyttigt och unnar dig aldrig något onyttigt. Ändå når du inte ditt mål att tajta till kroppen och bli mer vältränad.Vad beror detta på? Jag tänkte ge dig några ” heads up ” :)

Herer we go..

Lägg av med allt som har med bantning, kaloriräkning,vägning av mat och rädsla att äta för mycket för fet eller för onyttigt. För att få bra resultat med din träning så krävs det att du äter ordentlig mat och att du äter regelbundet. Så länge du inte går på tävlingsdiet för en fitness tävling så är det värdelöst att väga maten eller räkna kalorier, det gör dig bara galen och du tappar fokus på ditt mål!  Ät normala portioner och var för tusen inte rädd att fylla tallriken med mat. Glöm inte bort att någon gång får du unna dig något extra gott. Som när du bakat kladdkaka till familjen eller när du varit ute och plockat rabarber och gör en mumsig paj. Ät bara med måtta så är det inga problem! Det är absolut inget måste men enligt mig tycker jag att man får unna sig, kroppen mår bra utav det.

Sluta upp med enformig träning. Variera dig mera, testa på spinning eller varför inte zumba eller simning?.. Finns väldigt många olika träningsformer det gäller bara att hitta dem och att ha roligt under tiden ! Ingenting är värre än när man gör någonting man inte vill och känner sig tvingad. Känner ni er tvingade så byta träningsform!  När du varierar din träning så får du ut maximalt av din träning och uppnå bra resultat! Tänk på att det är när du vilar och sover som resultatet kommer.Så slarva för sjutton inte varken med sömnen eller vilan! Vilar du inte tillräckligt kommer du bryta ner kroppen och det är faktiskt under vila som musklerna växer fram, om du har tränat vill säga ( kommer inte om du ligger och slöar på soffan varje dag )

Ät ordentligt med hälsosam mat. Träna lagom hårt och variera promenader med styrkepass och annan träning..Viktigt annars tröttnar du väldigt snabbt! Drick mycket vatten!

Grovt bröd,Havregryn,Fullkornspasta,Bulgur,Mathavre,Potatis,Frukt,Grönsaker,Baljväxter

Bra protein:

Animaliska livsmedel såsom Kött,Ost, Mjölk, Fisk,Ägg,Keso,Kvarg. Även vegetabiliska livsmedel såsom – Ärtor,Bönor,Spannmål

Bra fetter :

Nötter,Avokado,Olivolja, Fet fisk som Lax,Makrill, Sill