Jag hjälper vänner och vänners vänner att komma igång med träning och bra kost. Alla mina klienter som jag jobbar med inspirerar såklart på ett eller annat vis och samtidigt som jag lär dem vad jag kan så påminner dem mig att kämpar man tillräckligt hårt så vinner man på det! Jag har ingen utbildning, jag började med detta som en kul grej vid sidan om och alla jag jobbar med kämpar väldigt hårt och många uppnår sina mål. Alla får en bättre hälsa och livsglädje! Jag ger verktygen men det är de själva som gör det hårda jobbet och jag blir alltid lika stolt när jag ser hur bra de utvecklas =).

Jag frågade denna tjejen om jag fick visa före/efter bilderna för hon har verkligen gett mig så mycket inspiration. Jag hoppas hon kan inspirera er också! Alla behöver inte ha viktnedgång som mål, det är inte det som är poängen. Men alla kan uppnå SINA mål, vad det än är. Det kan vara att få en hälsosammare livsstil, uppnå balans i vardagen, gå upp i vikt, gå ner i vikt, bli starkare, uthålligare osv. Man behöver anstränga sig lite och verkligen ha tålamod. Allt händer inte över en natt. Men tiden kommer gå framåt oavsett,så om du varje dag ser till att det går åt rätt håll kommer du att nå dina mål till slut.

Den här tjejen och jag är väldigt lika på många vis, stor kärlek till sötsaker och godis och har förut haft ett ;allt-eller-inget tankesätt. Hon ville hitta en livsstil som hon kan hålla livet ut utan att för den skull behöva gå på diet stup i kvarten. Hon har verkligen gått in för en livsstilsförändring och jag är riktigt stolt över henne! Grymt jobbat

Det här är resultatet på 11 veckor