Skönhetsingrepp är något väldigt många döljer och skäms över. Det tycker jag är tråkigt eftersom ingen ska behöva skämmas över något som troligen gör dom glada. Att utföra något sorts skönhetsingrepp ses som svagt och ytligt för många andra, det tycker jag är fel. Om ett skönhetsingrepp gör dig glad så är det inget fel med det!!
Jag har länge funderat över att göra en läppförstoring, men jag har inte vågat eftersom jag oroat mig över vad andra ska tycka och tänka. Jag har länge varit missnöjd med mina läppar. Tillslut fattade jag modet och gjorde en läppförstoring. Jag blev väldigt nöjd med ingreppet och jag hoppas ni är glada för min skull.

Läppförstoring utfördes för ca två veckor sedan och det gick jätte bra. Kliniken som gjorde mina läppar använde sig av hyaluronsyra, vilket är ett naturligt ämne som finns vanligt i kroppen. Hyaluronsyran fyller upp läpparna utan att se onaturligt ut, men hyaluronsyran bryts tillslut ner av kroppen efter ca 12-24 månader. Jag måste alltså kontinuerligt fylla upp läpparna med hyaluronsyra för att behålla mina fylliga läppar. Det kanske låter drygt men jag tycker verkligen det är värt. Försökte hitta information på 1177 men det fanns ingen.

Det var allt jag hade och säga om detta. Hoppas ni förstår varför jag gjort detta, det gör mig glad och det är det som räknas.